roser vives_ agronomia i paisatge 

Roser Vives_enginyera agrònoma i paisatgista

ROSER VIVES DE DELÀS és nascuda a Barcelona el 1970. Titulada Enginyera Agrònoma el 1994 per la Universitat de Lleida i Màster en Arquitectura del Paisatge de la Universitat Politècnica de Catalunya el 1997.

Des del 2000 i en l’actualitat, des de l’exercici lliure de la professió, treballa en temes relacionats amb el paisatge i el medi: consultoria i assistència, projectes, valoracions, col·laboracions per l'Administració, fundacions privades i altres despatxos professionals d’arquitectura i enginyeria.

Trobareu una breu descripció dels projectes que ha realitzat i en els que ha col·laborat, agrupats per temàtiques en el llistat següent:

 

Col.legiada núm.1050 del Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Catalunya, representa al mateix al Consell Rector de l'Observatori del Paisatge.

Del 1997 al 2000 va formar part de l'equip de treball del CRPP (Centre de Recerca i Projectes de Paisatge, Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori de l'Escola Superior d'Arquitectura de Barcelona; Universitat Politècnica de Catalunya) que dirigia Rosa Barba, Dra. arquitecta, urbanista (1948-2000), on va col·laborar en diversos projectes d’ordenació paisatgística.

Seguí vinculada a la Universitat fins el 2011, com a professora de Projectes del Màster Universitari en Paisatgisme de la UPC on va impartir clases durant 11 cursos, del 1999 al 2011. 

Previament, durant el 1995/96 va treballar al C.A.U.E. (Conseil d'Architecture, d'Urbanisme et de l'Environnement) del Departament de Pirineus Orientals, amb seu a Perpinyà (França).